Stiftsgården skellefteå restaurang

Stiftsgården Skellefteå | Konferens – Hotell – Restaurang

Välkommen till Stiftsgården i Skellefteå! Naturskönt belägen med gångavstånd till centrum. Boende, konferens och smakupplevelser i en unik miljö.

Restaurang | Dagens Lunch – Stiftsgården Skellefteå

Restaurang | Dagens Lunch | Lunchmeny | Take Away | Skellefteå

7 feb. 2022 — Välkommen till en restaurang med väl utvalda råvaror från de bästa producenterna. Vi tror på närproducerat när vi erbjuder middag, …

Välkommen till en restaurang med väl utvalda råvaror från de bästa producenterna. Vi tror på närproducerat när vi erbjuder middag, dagens lunch och take away.

Stiftsgården Restaurang – Visit Skellefteå

Stiftsgården Restaurang

På Stiftsgården i Skellefteå står måltiden i centrum. Med svensk husmanskost som grund skapar vi måltidsupplevelser lika genuina som den rofyllda och histroska …

God och vällagad mat ger det där extra, som skapar en trivsam atmosfär på konferensen eller högtidsmiddagen.

Stiftsgården Skellefteå

Stiftsgården är mer än boende, restaurang och konferens. Stiftsgården är en plats för stillhet, rekreation, möten och måltidsupplevelser.

Stiftsgården är en plats för rekreation, möten och måltidsupplevelser. Här kan du bo, mötas, vila och äta gott i en rofylld miljö. Stiftsgården ligger nära Landskyrkan, bara ett stenkast från älven och med cykelavstånd in till Skellefteå centrum.

Restaurang Stiftsgården i Skellefteå, menyer

Restaurang Stiftsgården i Skellefteå, menyer – Skellefteå.com

Skellefteå har ett stort urval av lunchrestauranger. Här finns allt från traditionell husmanskost, pizza, pasta, soppa till spännande exotiska smaker från andra …

Stiftsgården Skellefteå – Restaurang, Konferens & Hotell

Hitta information om Stiftsgården Skellefteå- Restaurang, Hotell & Konferens. Adress: Brännavägen 25, Postnummer: 931 44. Telefon: 0910-72 57 ..

Stiftsgården lunch Skellefteå

Stiftsgården lunch Skellefteå | Mat och Mat

Njut av en fantastisk lunch i restaurangen som ligger i herrgårdsbyggnaden från 1802. På Stiftsgården i Skellefteå står måltiden i centrum. Med svensk husmanskost som grund skapas måltidsupplevelser lika genuina som den herrgårdsmiljö man befinner oss i. Maten tillagas av utvalda råvaror från de bästa producenterna, med kvalitet, rena smaker och närproducerat.

Stiftsgården Skellefteå- Restaurang, Hotell & Konferens

Keywords: stiftsgården skellefteå restaurang