Spesso restaurang meny

Restaurant – Spesso

Restaurant – Spesso

Restaurant. Lunch; Dessert; Dinner; Weekend Lunch; Group Menu; Spesso sunday; Wines. SPESSO MALMSKILLNADSGATAN 38B – STOCKHOLM.

About – Spesso

About – Spesso

Takrestaurangen Spesso ligger på 16:e våningen alldeles intill den ikoniska NK-klockan. Till lokalen hör en fantastisk terrass med en 360-graders panoramavy …

Spesso · Restaurang i City – Stockholm – Krogguiden

Öppettider ; mån · 11:30 – 00:00 ; ons · 11:30 – 01:00 ; lör. 12:00 – 01:00 ; sön. 12:00 – 23:00 …

Spesso – Italiensk restaurang – Stockholm – Thatsup

Spesso är Stureplansgruppens italienska takrestaurang, belägen tolv våningar upp på Malmskillnadsgatan mitt i stan. Här kan man både äta och dricka drinkar …

Boka bord på Spesso, Stockholm – bokabord.se

Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger. Google Play.

Hitta lediga bord och boka bord online på Spesso, Stockholm. Hyllad takrestaurang med italienska smaker. Se bilder, öppettider och lediga bord.

Spesso | Stockholm – Facebook

Page · Restaurant · Malmskillnadsgatan 38, Stockholm, Sweden · spesso.se · Rating · 4.8 (58 Reviews) · See More About Spesso.

Spesso | Bank Hotel

Takrestaurangen Spesso ligger på 16:e våningen alldeles intill den ikoniska NK-klockan. Till lokalen hör en fantastisk terrass med en 360-graders panoramavy …

Milanoitalienare där det gröna tar stor plats.

SPESSO, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Spesso, Stockholm: Se 33 objektiva omdömen av Spesso, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer1 296 av 3 512 restauranger i Stockholm.

Spesso, Stockholm: Se 33 objektiva omdömen av Spesso, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer1 300 av 3 514 restauranger i Stockholm.

SPESSO – Issuu

Stockholm har fått en ny takrestaurang i form av Spesso som ligger på 16:e … Spessos meny bygger på råvaror efter säsong, och det gröna och italienska …

Stockholm har fått en ny takrestaurang i form av Spesso som ligger på 16:e våningen, med entré från Malmskillnadsgatan. Till lokalen hör en stor terrass med en 360-graders panoramavy över staden.

Keywords: spesso restaurang meny