Restaurang metro

Metro | Vi älskar er!

Chokladkaka. Dulche de leche, grädde. 70 kr. Boka bord. Välkomna! Välkomna. 040 23 00 63 info@metropamollan.se. Ängelholmsgatan 14 – på Möllan. 2023 © Metro.

Restaurang Metro | Malmö – Facebook

Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger. Google Play.

Boka bord på Restaurang Metro, Malmö – bokabord.se

restaurangmetro. Follow. RestaurangMetro. Öl, vin, mat, musik, kärlek …

Hitta lediga bord och boka bord online på Restaurang Metro, Malmö. Populär restaurang och bar på Möllevångstorget med med över 100 olika sorters öl. Se bilder, öppettider och lediga bord.

restaurangmetro – Instagram

Metro, Malmö: Se 38 objektiva omdömen av Metro, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer395 av 964 restauranger i Malmö.

METRO, Malmö – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Restaurang Möllan. (0,1 km). Avslappnad kvarterskrog på hörnet av Bergsgatan och Kristianstadsgatan dit du slinker in på en öl och eller ett…

Metro, Malmö: Se 38 objektiva omdömen av Metro, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer398 av 965 restauranger i Malmö.

Metro – High Five Skåne

19 dec. 2018 — Trots att Restaurang Metro är en av de mest populära krogarna kring Möllevångstorget så är det svårt att hitta några uppdaterade texter och …

Mysig kvarterskrog på Möllan i Malmö med humana priser på både mat och dryck. Öl och enklare men goda rätter står i fokus.

Krogrecension: Restaurang Metro – Nöjesguiden

Krogrecension: Restaurang Metro | Nöjesguiden

Det finns en rad retroinspirerade barer på Möllan, Metro är en av dem och kanske också den mest genuina och populära av dem alla. De flesta nog förknippar …

Letar du efter de bästa restaurangerna i Stockholm, Göteborg, eller Malmö? Då hittar du en guide till de bästa krogarna och barerna i Stockholm, Göteborg, och Malmö här.

Restaurang Metro – Möllan, Malmö – Thatsup

Restaurang Metro – Restaurang, Bar – Möllan, Malmö

Det finns en rad retroinspirerade barer på Möllan, Metro är en av dem och kanske också den mest genuina och populära av dem alla. De flesta nog förknippar Metro med öl- och barhäng – stället stoltserar med över 100 sorters olika öl har de ä…

Keywords: restaurang metro, restaurang metro malmö