Mcdonalds slussen stänger

McDonalds stänger två restauranger – Mitti

2 okt. 2021 — Skärholmen, Sickla, Farsta och Kungsgatan är några ställen där McDonalds valt att stänga under året. Ska Stockholmare behöva åka ut på E4:an …

Därför stänger så många McDonalds i Stockholm – Mitti

Restaurangerna vid Slussen och på Sergelgatan har stängt för alltid. McDonalds stänger ytterligare två inom tullarna. McDonalds stänger ytterligare två …

McDonalds stänger ytterligare två inom tullarna

Sedan tidigare har den amerikanska kedjan stängt i Haninge centrum och Alvik samt fyra i innerstaden: Hamngatan, Nybrogatan, Slussen och Sergelgatan.

McDonalds stänger ytterligare tre centrala restauranger

Öppettider för Mcdonalds i Slussen. Här hittar du öppettider till Mcdonalds och när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar.

Öppettider till Mcdonalds i Slussen – VarLigger

Öppettider till Mcdonalds i Slussen | Öppettider Nära Dig

Hitta din närmaste McDonald’s-restaurang och läs mer information om våra restaurangers öppettider, adress och erbjudanden. Se karta över alla restauranger.

Öppettider för Mcdonalds i Slussen. Här hittar du öppettider till Mcdonalds och när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar.

McDonald’s fortsätter stänga i Stockholm – Foodnet.se

McDonald’s fortsätter stänga i Stockholm – RS & FastFood

31 jan. 2022 — McDonald’s i Globen i Stockholm gick samma öde till mötes som hamburgerrestaurangen på Kungsgatan i Stockholm. Läs mer om det här!

Efter Globen i början av året och Huddinge i slutet av året har det försvunnit tolv McDonald’s på fyra år från Stockholmsområdet.

McDonald’s stänger där det hela började – Butikstrender

Hitta din närmaste McDonald’s-restaurang

McDonald’s har stängt även i Globen – Dagens PS

McDonald’s i Globen i Stockholm gick samma öde till mötes som hamburgerrestaurangen på Kungsgatan i Stockholm. Läs mer om det här!

Keywords: mcdonalds slussen stänger