Ljunggrens restaurang

LJUNGGREN (@_ljunggren_) • Instagram photos and videos

Öppettider: Restaurang/Galleria mån-tis 11-22.30, ons-tors 11-01, fre-lör 11-01, sön 11-23 · 647 posts · 2,785 followers · 1,477 following.

Restaurang Ljunggren – Krogguiden

Restaurang Ljunggrens håller mycket hög standard på maten. Jag åt en asien inspirerad tonfisk som var mycket vällagad och drack vittvin till!

Ljunggren – Cocktailbar, Asiatisk restaurang – Stockholm

Restaurang Ljunggrens meny – Beställ online i Stockholm

Ljunggren | Stockholm – Facebook

LJUNGGREN, Stockholm – Omdömen om restauranger

LJUNGGREN, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Ljunggren, Stockholm: Se 202 objektiva omdömen av Ljunggren, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer1 048 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Ljunggren – Visit Stockholm

Ljunggren satsar på populär asiatisk meny i en avskalad och trendig miljö. Stället är även känt för sina goda drinkar. Lokalen är uppdelad och erbjuder både fest och avkoppling. Samtidigt är den också perfekt för både mingel och barhäng. Värd att nämna är den mysiga uteserveringen på taket.

Restaurang Ljunggren – Crossover inspirerade av Europa …

Restaurang Ljunggren – Crossover inspirerade av Europa och Asien – Bruno

Gourmander och hungriga stockholmare har sedan länge vallfärdat till Bruno och restaurang Ljunggren. Sushikockarna imponerar, och så även rätterna.

Ljunggren, Stockholm: Läs kundernas omdömen på Reco.se

Läs och skriv rekommendationer om Ljunggren i Stockholm. På reco.se tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad.

Keywords: ljunggrens restaurang, restaurang ljunggren