Liljan restaurang uppsala

Värdshuset Liljan | Uppsala – Facebook

Vill man inte sitta i vår restaurang ta gärna med dig take away. Om du beställer fler än fem matlådor kör vi hem det gratis ring 0702869378.

Värdshuset Liljan | Uppsala – Facebook

inte sitta i vår restaurang ta gärna med dig take away. Om du beställer fler än fem matlådor kör vi hem det gratis ring 0702869378.

Värdshuset Liljan – Lunch catering festvåning

5 sep. 2018 — En väldigt fin restaurang med riktigt bra mat, smakfull och med stor variation. Lokalen är väldigt bra om man ska ha fest på Liljan, …

VÄRDSHUSET LILJAN, Uppsala – Omdömen om restauranger

VÄRDSHUSET LILJAN, Uppsala – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Värdshuset Liljan, Uppsala: Se 13 objektiva omdömen av Värdshuset Liljan, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer236 av 391 …

Värdshuset Liljan, Uppsala: Se 13 objektiva omdömen av Värdshuset Liljan, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer232 av 391 restauranger i Uppsala.

Krögare om mordbranden: “Skönt att misstänkt gripits” – UNT

Uppsalakrögare om mordbranden: “Lättnad att polisen hittat en misstänkt”

11 nov. 2021 — I juli i fjol eldhärjades restaurang Liljan vid Kungshörnet i södra Uppsala. Polisen misstänkte redan i ett tidigt skede att branden var …

“Vi har inte kunnat sova av glädje”. Det säger en av krögarna bakom Liljan sedan en toppfigur i Uppsalas undre värld delgivits misstankar om att ha bränt ner hans livsverk. Men krögarnas liv ligger i dag i spillror.

Öppettider till Värdshuset Liljan Uppsala

Öppettider till Värdshuset Liljan Uppsala – Öppettider, adress & kontakt

Värdshuset Liljan Uppsala. Kungsgatan, 753 18 Uppsala. 070-2490454 · Restauranger.

◴ Öppettider till Värdshuset Liljan i Uppsala. Hitta öppettider, adress, telefonnummer för Värdshuset Liljan på Kungsgatan i Uppsala – Öppettider.nu

Värdshuset Liljan – Uppsalalunch

Lunchguiden. Uppsalas nya lunchguide anpassad för smarta telefoner. Vi presenterar dagens lunch för restauranger och caféer i Uppsala. Visa restaurangtyp.

Värdshuset Liljan Restaurang « RESTAURANGTOPPEN.SE

Värdshuset Liljan. Mat och dryck Restaurang Cateringföretag. Värdshuset Liljan är en restaurang på Kungsgatan 113 i Uppsala. Uppdatera beskrivning.

Värdshuset Liljan Restaurang « RESTAURANGTOPPEN.SE

Värdshuset Liljan förenar det goda ryktet som lunchrestaurang med genuin … Uppsala. Telefon: 018128452. Websida: vardshusetliljan.se ⇒. Öppettider:.

Keywords: liljan restaurang uppsala, liljan restaurang