Lidl Luleå: Öppettider, Erbjudanden och Mer

Lidl är en populär livsmedelsbutikskedja som finns över hela Sverige och erbjuder kvalitetsprodukter till förmånliga priser. I denna artikel kommer vi att utforska Lidl-butiken i Luleå och ge dig all information du behöver om dess öppettider och erbjudanden. Lidl i Luleå ligger på Malmudden och har ett stort urval av produkter för att möta dina dagliga behov.

Öppettider

Det är viktigt att känna till Lidl Luleås öppettider för att planera dina inköp på bästa möjliga sätt. Nedan följer information om Lidl-butikens öppettider i Luleå:

Måndag-fredag 08:00-20:00
Lördag 08:00-18:00
Söndag 10:00-18:00

Notera att öppettiderna kan variera under helgdagar och speciella evenemang, så det är alltid bäst att kontrollera öppettiderna i förväg.

Erbjudanden

Lidl Luleå erbjuder regelbundet rabatter och kampanjer på sina produkter. Här är några av de aktuella erbjudandena:

  • Erbjudande 1:Köp tre för priset av två på utvalda varor från Lidl Luleås egna märke.
  • Erbjudande 2:25% rabatt på alla färskvaror under veckans erbjudande.
  • Erbjudande 3:Köp en få en gratis på utvalda produkter i hygiene- och skönhetsavdelningen.

Erbjudandena uppdateras regelbundet, så det är alltid värt att hålla utkik efter nya spännande erbjudanden när du besöker Lidl Luleå.

Malmudden Butiken

Lidl Luleå ligger på Malmudden och är lättillgänglig med goda parkeringsmöjligheter. Butiken har en välfylld frukt- och grönsaksavdelning, mejeri- och charkprodukter samt ett brett utbud av icke-förpackade varor för att minimera avfall. Du hittar också vin, godis och snacks, samt olika produkter för hushåll och hygien. Personalen på Lidl Luleå är alltid vänlig och hjälpsam och kan svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta vad du behöver.

Boden Butiken

För dem som befinner sig närmare Boden, finns det också en Lidl-butik där. Nedan följer öppettiderna för Lidl Boden:

Måndag-fredag 08:00-20:00
Lördag 08:00-18:00
Söndag 10:00-18:00

Lidl Boden har liknande erbjudanden och produkter som Lidl Luleå, så oavsett vilken butik du besöker kommer du att bli positivt överraskad av det breda utbudet till låga priser.

Nu när du har all information om Lidl Luleås öppettider, erbjudanden och mer är det dags att planera ditt besök. Ta dig tid att utforska den stora variationen av produkter som Lidl har att erbjuda och spara pengar samtidigt. Se till att inte missa de senaste erbjudandena när du besöker Lidl i Luleå eller Boden. Trevligt shopping!

Ofte stillede spørgsmål

Vad är Lidl Luleå öppettider?

Lidl Luleå har öppet från måndag till lördag kl. 8:00 till 21:00 och söndagar kl. 10:00 till 19:00.

Var ligger Lidl Luleå Malmudden?

Lidl Luleå Malmudden ligger på Malmuddsvägen 1, 972 54 Luleå.

Vad har Lidl för erbjudanden i Luleå denna vecka?

Lidl erbjudanden varierar från vecka till vecka. Besök deras hemsida eller besök butiken för att ta reda på vilka erbjudanden som gäller just nu.

Vilka är Lidl Bodens öppettider?

Lidl Boden har öppet från måndag till fredag kl. 8:00 till 20:00, lördagar kl. 8:00 till 18:00 och söndagar kl. 10:00 till 18:00.

Var kan jag hitta erbjudanden från Lidl Luleå?

Lidl Luleås erbjudanden kan hittas på deras hemsida, i deras veckoblad eller genom att besöka butiken.

Finns det några aktuella erbjudanden på Lidl Boden?

För att ta reda på de aktuella erbjudandena på Lidl Boden, besök deras hemsida eller besök butiken och titta på deras veckoblad.

Finns det någon Lidl butik i Luleå?

Ja, det finns en Lidl butik i Luleå.

Vilka erbjudanden har Lidl Luleå just nu?

Erbjudandena på Lidl Luleå varierar från vecka till vecka. Besök deras hemsida eller besök butiken för att få information om de aktuella erbjudandena.

Finns det några Lidl erbjudanden på Lidl Luleå Malmudden?

För att ta reda på de aktuella erbjudandena på Lidl Luleå Malmudden, besök deras hemsida eller besök butiken och titta på deras veckoblad.

Vad är skillnaden mellan Lidl och Lidel?

Det finns ingen butik med namnet “Lidel”. Om du menar Lidl, är det en livsmedelsbutikskedja som erbjuder kvalitetsprodukter till låga priser.

Artiklen Lidl Luleå: Öppettider, Erbjudanden och Mer har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 36 anmeldelser