Kinesisk restaurang

Guiden till Stockholms bästa kinesiska restauranger

Kinarestauranger – Stockholm · 1. Waipo · 928 omdömenÖppet nu · 2. Lao Wai · 180 omdömenÖppet nu · 3. Formosa · 132 omdömenÖppet nu · 4. Surfers · 222 omdömenÖppet …

I Stockholm söker vi oss gärna bortom Sveriges gränser och dess husmanskost för att upptäcka lite mer långväga smaker.

De 10 bästa kinarestaurangerna i Stockholm – Tripadvisor

1. Lao Wai · 180 omdömenStängt nu. Kinesiskt, Asiatiskt$$ – $$$ Meny · 2. Waipo · 928 omdömenStängt nu · 3. Yummy King · 4 omdömen · 4. Ho Wah China Restaurant.

Kinarestauranger i Stockholm, Sverige: Se Tripadvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Stockholm och sök efter kök, pris, plats och så vidare.

De 10 bästa kinarestaurangerna i Solna – Tripadvisor

11 nov. 2021 — En av Stockholms bästa kinesiska restauranger – Xiang Yue på Sturegatan. LIka gott som Surfers – men till en bråkdel av priset!

Kinarestauranger i Solna, Sverige: Se Tripadvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Solna och sök efter kök, pris, plats och så vidare.

En av Stockholms bästa kinesiska restauranger – Xiang Yue …

En av Stockholms bästa kinesiska restauranger – Xiang Yue på Sturegatan

Hos Ho’s Kina på Hornsgatan 151 upplever du riktigt autentisk kinamat i en familjär atmosfär. Vår mat gav oss pris för bästa kinesiska krog i Europa på Asian …

En av Stockholms bästa kinesiska restauranger – Xiang Yue på Sturegatan. LIka gott som Surfers – men till en bråkdel av priset!

Hos Kina | Autentisk kinamat i en familjär atmosfär

Hos Restaurang Kina Malmö hittar du traditionell kinesisk mat tillagat med färska råvaror till bra priser. Med fullständiga rättigheter kan du avnjuta en …

Restaurang Kina | Traditionell Kina Mat i Malmö

Välkommen till en smak av det riktiga Kina!

Hos Restaurang Kina Malmö hittar du traditionell kinesisk mat tillagat med färska råvaror till bra priser. Med fullständiga rättigheter kan du avnjuta en måltid med dryck på plats. Vill du hellre ta med maten har vi takeaway eller hemleverans för bekvämligheten.

Restaurang Formosa – Gamla Stan

28 juni 2019 — Här listar vi Stockholms bästa kinesiska restauranger. … Sedan 1988 har Ho’s serverat kinesisk comfort food till utsvultna Söderkisar i …

Välkommen till en smak av det riktiga Kina!

Guide till Stockholms bästa Kinamat – Moderna Livet

Surfers erbjuder en kulinarisk upplevelse med vällagad och smakrik surfmat i form av smårätter från det kryddstarka delarna i Kina. På Surfers är det sommar …

Bäst kinamat och kinarestauranger i Stockholm: Vi tipsar om de bästa kinarestaurangerna i Stockholm, med autentisk och kinesisk mat.

Surfers – Restaurang & Bar | Stockholm | Norrlandsgatan 24

Mandarin City har funnits sedan början av 80-talet och är en klassisk asiatisk restaurang som är känd för sin unika matupplevelse och exotiska interiör.

Surfers erbjuder en kulinarisk upplevelse med vällagad och smakrik surfmat i form av smårätter från det kryddstarka delarna i Kina. På Surfers är det sommar året om, feng shuin är alltid på topp, drinkarna vackra och färggranna och ölen är alltid kall!

Kinesisk restaurang | www.mandarincity.se … – Stockholm

Kinesisk restaurang | www.mandarincity.se | Sverige

Mandarin City har funnits sedan början av 80-talet och är en klassisk asiatisk restaurang som är känd för sin unika matupplevelse och exotiska interiör.

Keywords: kinesisk restaurang, kinesisk restaurang stockholm, kina restaurang stockholm