Godot restaurang

Brasserie Godot: Homepage

Homepage – Brasserie Godot

Restaurangen · Meny · Vin · Baren · Om Godot · Boka bord · Kontakt · SV · EN. Menu. SV · EN · Instagram · Facebook. sv_SE Swedish. sv_SE Swedish en_GB …

Brasserie Godot · Restaurang på Östermalm – Krogguiden

Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger. Google Play.

BRASSERIE GODOT, Stockholm – Omdömen … – Tripadvisor

BRASSERIE GODOT, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Brasserie Godot i listor – Thatsup är Sveriges största krog- och nöjesguide. Här hittar du stans guldkorn, oavsett vad du är ute efter.

Brasserie Godot, Stockholm: Se 220 objektiva omdömen av Brasserie Godot, som fått betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer30 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Boka bord på Brasserie Godot, Stockholm – bokabord.se

Hitta lediga bord och boka bord online på Brasserie Godot, Stockholm. Franskt brasserie med trevlig atmosfär och bra kött. Se bilder, öppettider och lediga bord.

Brasserie Godot – White Guide

White Guide – Brasserie Godot

White Guide website

Brasserie Godot – Restaurangguiden.com

Brasserie Godot – Restaurangguiden.com – Restaurangguiden.com

Brasserie Godot har sedan starten 2001 förgyllt den gastronomiska kartan med vällagad mat på fantastiska råvaror. Godot har en gedigen vinlista och ett stort utbud av moderna och klassiska cocktails som serveras i baren som är i anslutning till restaurangen.

Brasserie Godot – Restaurang, Bar – Stockholm – Thatsup

Brasserie Godot – Restaurang, Bar – Östermalm, Stockholm

Franskt brasserie som kombinerar det klassiska konceptet med modern matlagning. Maten är klassiskt fransk med mycket skaldjur och fisk, men modernare och mer kreativ än på ett vanligt brasseri. Man kan även hitta lite svensk mat på menyn. Lokalen är stor och luftig me…

Brasserie Godot i listor – Restaurang, Bar – Stockholm – Thatsup

Brasserie Godot i listor – Restaurang, Bar – Östermalm, Stockholm

Brasserie Godot i listor – Thatsup är Sveriges största krog- och nöjesguide. Här hittar du stans guldkorn, oavsett vad du är ute efter.

Keywords: godot restaurang, restaurang godot