Fotografiska restaurang kock

Fotografiskas restaurang prisas av Guide Michelin

Fotografiskas restaurang prisas av Guide Michelin – Bonnier Fakta

Paul Svensson lämnar Fotografiska. … restaurangvarlden NYHET: Hotell- och restaurangfacket (HRF) fortsätter att förlora medlemmar. Målet om 40 000 medlemmar …

Paul Svensson lämnar Fotografiska. – Instagram

Restaurangvärlden on Instagram: “Paul Svensson lämnar Fotografiska. Som han själv tidigare meddelat så avslutar Paul Svensson sin tjänst på Fotografiska i Stockholm. Så här kommenterar han själv sitt beslut till Restaurangvärlden. Hur känns det att lämna?– Det har varit en fantastisk resa i att försöka sätta smak på hållbar kokkonst. Fotografiska som plats är den perfekta arenan för denna restaurangsatsning med sin tillåtande och framåtlutade affärsidé. Idag är Fotografiska fullt med ambassadörer och utvecklare av både format och innehåll. Det kommer en dag när man känner att behovet av en själv minskar. Idag finns både självförtroendet och kunskapen av ta upplevelsen vidare och förbättra på plats. Mat- och dryckesgänget på Fotografiska är taggade till tusen för att visa världen vad man går för och jag kommer att följa dem med beundran.Vilken är din framtida roll kopplat till Fotografiska?– Min egen roll idag är mer i en rådgivande roll för det fortsatta hållbarhetsarbetet. Men som sagt; det har aldrig varit en ”one man show” och kommer aldrig att vara. Det finns hundratals människor bakom den här fina upplevelsen.Anders Jansson, F&B Manager på Fotografiska i Stockholm säger; – Det finns ingen schism bakom det här beslutet. Paul är en fantastisk person som även i fortsättningen har en rådgivande roll till Fotografiska.Har ni hittat en ersättare? – Vi ersätter inte Paul med en enskild person, det är hela teamet som tar ett steg framåt. Vi fortsätter att arbeta med hållbarhet, precis lika målinriktat som tidigare. Nu hoppas vi att få öppna restaurangen igen den 29 oktober; den nya matbaren är redan igång!Är det fler som slutat?- Ja, några följde med Elvira Lindqvist till Oxenstiernan, vilket var helt naturligt. Det är tufft att hitta personal just nu. Men vi har lyckat relativt bra med att fylla igen hålen. @paulsvensson.se @fotografiska.stockholm Foto: @carllemon”

Mat och dryck, hållbar njutning i absolut världsklass! Välkommen till Fotografiskas restauranger för lunch, fika eller middag.

210 Likes, 1 Comments – Restaurangvärlden (@restaurangvarlden) on Instagram: “Paul Svensson lämnar Fotografiska. Som han själv tidigare meddelat så avslutar Paul Svensson sin tjänst på Fotografiska i Stockholm. Så här kommenterar han själv sitt beslut till Restaurangvärlden. Hur känns det att lämna?– Det har varit en fantastisk resa i att försöka sätta smak på hållbar kokkonst. Fotografiska som plats är den perfekta arenan för denna restaurangsatsning med sin tillåtande och framåtlutade affärsidé. Idag är Fotografiska fullt med ambassadörer och utvecklare av både format och innehåll. Det kommer en dag när man känner att behovet av en själv minskar. Idag finns både självförtroendet och kunskapen av ta upplevelsen vidare och förbättra på plats. Mat- och dryckesgänget på Fotografiska är taggade till tusen för att visa världen vad man går för och jag kommer att följa dem med beundran.Vilken är din framtida roll kopplat till Fotografiska?– Min egen roll idag är mer i en rådgivande roll för det fortsatta hållbarhetsarbetet. Men som sagt; det har aldrig varit en ”one man show” och kommer aldrig att vara. Det finns hundratals människor bakom den här fina upplevelsen.Anders Jansson, F&B Manager på Fotografiska i Stockholm säger; – Det finns ingen schism bakom det här beslutet. Paul är en fantastisk person som även i fortsättningen har en rådgivande roll till Fotografiska.Har ni hittat en ersättare? – Vi ersätter inte Paul med en enskild person, det är hela teamet som tar ett steg framåt. Vi fortsätter att arbeta med hållbarhet, precis lika målinriktat som tidigare. Nu hoppas vi att få öppna restaurangen igen den 29 oktober; den nya matbaren är redan igång!Är det fler som slutat?- Ja, några följde med Elvira Lindqvist till Oxenstiernan, vilket var helt naturligt. Det är tufft att hitta personal just nu. Men vi har lyckat relativt bra med att fylla igen hålen. @paulsvensson.se @fotografiska.stockholm Foto: @carllemon”

Restaurangen | Fotografiska Stockholm

14 mars 2022 — Efter att ha byggt upp Fotografiskas restaurang i tio år lämnade Paul Svensson sin … säger Paul Svensson, kock och initiativtagare.

Mat & Dryck | Hållbar njutning | Fotografiska Stockholm

Mat och dryck, hållbar njutning i absolut världsklass! Välkommen till Fotografiskas restauranger för lunch, fika eller middag.

I fokus: Paul Svensson på Fotografiska – Livets Goda

Fotografiska · Restaurang på Södermalm – Krogguiden

Elvira Lindqvist, kökschef Fotografiska, Stockholm

Årets Stellakock 2020: Elvira Lindqvist, kökschef Fotografiska, Stockholm | Martin & Servera

Att jobba hållbart är för kökschef Elvira Lindqvist på Fotografiska en ständig skattjakt och en upptäcktsresa i råvarornas smaker. Elvira korades till Årets Stellakock 2020.

Intervju med Paul Svensson, matkreatören på Fotografiska …

Intervju med Paul Svensson, matkreatören på Fotografiska Museet. Publicerad av MAX NÖJE är en nöjesguide och eventkalender för ALLA livsnjutare som vill få tips om vad som händer i stan inom sport, mode, nöje, kultur, restaurang & gastronomi m.m.

Studio 2000 + Fotografiska = ätbart experiment – White Guide

White Guide – Studio 2000 + Fotografiska = ätbart experiment

KROGNYTT STHLM: Paul Svenssons nya projekt Studio 2000 vill maxa den gastronomiska kreativiteten genom begränsningens konst – och skapa ett empatiskt kök för framtiden.

Keywords: fotografiska restaurang kock