Calle p restaurang

Calle P

Restaurang Calle P är belägen i glaspaviljongen mitt i Berzelii Park. En av Stockholms mest välbevarade parker från 1853. Vi har öppet året runt och under …

Restaurang Calle P är belägen i glaspaviljongen mitt i Berzelii Park. En av Stockholms mest välbevarade parker från 1853. Vi har öppet året runt och under sommarmånaderna flyttar vi ut restaurangen i parken med både matservering och cocktailbar.

Boka bord på Calle P, Stockholm – bokabord.se

Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger. Google Play.

Hitta lediga bord och boka bord online på Calle P, Stockholm. Modernt men ändå familjärt med cocktails i toppklass. Se bilder, öppettider och lediga bord.

Calle P · Restaurang på Östermalm – Krogguiden

callep_restaurant · 152 posts · 9,363 followers · 194 following.

CALLE P, Stockholm – Omdömen om restauranger

CALLE P, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Calle P huserade i den inglasade paviljongen som ligger mitt i Berzelii Park redan på 90-talet, men stängdes 1997. Under hösten 2018 öppnade man krogen igen …

Calle P, Stockholm: Se 60 objektiva omdömen av Calle P, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer431 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Calle P (@callep_restaurant) • Instagram photos and videos

Restaurangen Calle P, en av 90-talets populäraste ställen är tillbaka! Calle P består av en matsal, bar och uteservering mitt i Berzelii Park.

Calle P – Restaurang – City/Norrmalm, Stockholm – Thatsup

Calle P – Restaurang – City/Norrmalm, Stockholm

Calle P huserade i den inglasade paviljongen som ligger mitt i Berzelii Park redan på 90-talet, men stängdes 1997. Under hösten 2018 öppnade man krogen igen och tog då över Berns Bistro & Bars lokaler. Bakom står Stureplansgruppen tillsammans med trion frå…

Calle P | Restaurang i Berzelii Park | Stureplansgruppen.se

Calle P | Restaurang i Berzelii Park – Stureplansgruppen | Stureplansgruppen.se

Restaurangen Calle P, en av 90-talets populäraste ställen är tillbaka! Calle P består av en matsal, bar och uteservering mitt i Berzelii Park.

Calle P – Berns Hotel

Calle P | BERNS

Restaurang Calle P ligger i glaspaviljongen mitt i Berzelii Park. En av Stockholms mest välbevarade parker från 1853.

Keywords: calle p restaurang, restaurang calle p, kalle p restaurang