Agnes restaurang

Restaurang Agnes – Norra Agnegatan 43, Stockholm 08 …

Restaurang Agnes – Norra Agnegatan 43, Stockholm 08-41047019

Vela Section · Öppettider · Menyer.

Agnes · Restaurang på Kungsholmen – Krogguiden

Krogguiden · Agnes · Restaurang på Kungsholmen

I en tid då de flesta nyöppnade krogar serverar halvstora mellanrätter går Agnes ett steg längre och erbjuder rätter i de flesta storlekar.

Betyg: 3.8. Krogguidens recension och omdöme: På östra Kungsholmen finns en lyckad kvarterskrog som satsar på sydeuropeiska smaker, långbord, kunnig personal, blandat klientel och maträtter i de flesta storlekar.

Boka bord på Agnes, Stockholm – bokabord.se

Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger. Google Play.

Hitta lediga bord och boka bord online på Agnes, Stockholm. Social kvarterskrog med sydeuropeiska influenser. Se bilder, öppettider och lediga bord.

Restaurang Agnes | Stockholm – Facebook

Öppettider: tis-tor 17-23 | fre 11.30-23 | lör-sön 17-23 | Boka bord via vår hemsida eller ring oss. www.restaurangagnes.com. 748 posts.

RESTAURANG AGNES, Stockholm – Omdömen om …

RESTAURANG AGNES, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Kvarterskrogen Agnes blev snabbt en favorit bland Kungsholmens vin- och matälskare (och faktum är att det är mitt lokala stammishak). Köket på restaurang …

Restaurang Agnes, Stockholm: Se 217 objektiva omdömen av Restaurang Agnes, som fått betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer91 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Restaurang Agnes – Kungsholmen – Thatsup

Agnes – White Guide

White Guide – Agnes

White Guide website

agnes (@restaurang_agnes) • Instagram photos and videos

Restaurang Agnes – Star Wine List

Kvarterskrogen Agnes blev snabbt en favorit bland Kungsholmens vin- och matälskare (och faktum är att det är mitt lokala stammishak). Köket på restaurang Agnes har hjärtat i Sydeuropa med många spansk…

Keywords: agnes restaurang, restaurang agnes, agnes restaurang kungsholmen